Pár opilých řádků

Pár opilých řádků

Anotace: */*/*/*/ */*/*/*/ */*/*/*/

Jako jediná hvězda svítí
ztemnělým bytem počítač.
A já bdím v jeho záři skrytý
a moje mysl opitá
mnoha pivy a levným vínem
chce básnit! Ale nejde jí to…
Hvězdy vyblednou, člověk zhyne,
až je mi náhle trochu líto
života, jakej pár let žiju.
Omamnej sic jak pervitin,
prázdnej ale jak vylitý
akvárium.
Autor china white, 25.10.2007
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, seed.misulka, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta záře fascinuje...

25.10.2007 21:15:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí