Dračí smrt

Dračí smrt

Anotace: .....

...Tak sám...

Jen s mořem
co rány mu omývá
-vodou slanou-

...( a na loužích usíná)

Jen s větrem
co dlouhý hřbet mu ovívá
-nadějí planou-

...( a plamen života mu zhasíná)

.
.
.
Zas křičí
( o pomoc volá)
na Měsíc

na nebe

v dál i šíř

do nitra svého
i
na tebe
.
.
.

...A zase sám...

pod ostrým útesem
se zimou ničivou
co oheň> v pouhý led mění

A skrz slzy jen zhnilou smrt vidí.

...Pod ostrým útesem...
sám zas v paprscích luny usíná.

Žít bez samoty určeno mu není
( Ohýnek co v srdcí skomírá)
on,
za svá mahagonová křídla se stydí.

(?)Zrozen v špatné době-
dračí život co zbytečně umírá)
Autor chroust17, 11.03.2008
Přečteno 239x
Tipy 20
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, ziriant, *whatsoever*, Známá - Neznámá, Emily Winnacott, Blázen? =), Adrianne Nesser, Simísek, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí, je to takové..upřímné(?) Je to krásné.

01.05.2008 08:08:00 | Známá - Neznámá

Stálo za to... =)

13.03.2008 14:51:00 | Blázen? =)

Krásné dílko, smutné, ale myšlenkové.

11.03.2008 18:42:00 | NikitaNikaT.

opravdu výkřik smutku... líbí

11.03.2008 18:30:00 | Rayzz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí