Uvnitř...

Uvnitř...

Anotace: Každý chováme něco ve svém srdci. Věnováno whiolet.

Hledáš opět cestu ke mně?
tak hledej směle dál.
Myslíš na mě dennodenně?
to abych se smál.
Držíš sestru zase jemně,
a mně bys pěstí dal.
Stydím se, že jsem tvoje sémě,
kéž bych tě vzdal.

Máma klopí smutný pohled,
drží se, jak může.
On tu chodí jako nohsled,
matka rudá jako růže.
Nikdy nebere na nás ohled,
na ránu se zmůže.
Nakonec se dostal pod led,
stejná je jeho duše.

Večery tráví po hospodách,
a nezná svoje meze.
Strach nás všechny stále hlodá,
když k nám domů vleze.
Srdce nám bije, někdy bodá,
když se po nás veze.
Byla to pro nás velká škoda,
že nechcíp někde v lese.

Občas se nám zdají noční můry,
jako život na tvrdou pěst.
Nic jsou proti němu jiný stvůry,
co zničli cizích měst.
Oči pomalu zvedám vzhůry,
kráčím jednou z cest.
Měli jsme jen hodně smůly
a tou špatnou nechali se vést.
Autor jehlaspichlas, 24.05.2008
Přečteno 274x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, monterka, Cleris, Orichi, whiolet, Pišák, Romana Šamanka Ladyloba, sioned
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Husí kůže a slza,
je to vážně procítěný.
A i kdyby to byla fikce,
podobných faktů je na tisíce.

31.05.2008 12:39:00 | Orichi

Fíha já jsem dojatá:) já si jí snad přečtu ještě jednou:))

27.05.2008 12:27:00 | whiolet

Velmi se mi líbí ta první sloka,má spád a je v ní něco hodně temnýho..zní to jako zaříkávání

26.05.2008 09:14:00 | sioned

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí