Na křídlech

Na křídlech

Anotace: babičce...

Sbírka: Růženka

Bílá zář
Boží tvář
Ústa rvoucí
Kroky jdoucí
Slzy se smutku
Duše v zármutku
Prach a černá hlína
Popel žhavý uhasíná
Život vymizel
Zmizíkem těl
Světla zhasla
Zčistajasna
Smrt plná života
Pro mnohé odplata
Pro Tebe bolest a utrpení
Pro mě k nepochopení
Pro Tebe bolest a žal
Řekni, co je dál?
Řekni, kam kráčíš
Když dech už Ti stačí?
Nebo jako v těch dávných snech
Lítáš tak volně na křídlech?
Autor Moonlight7, 29.08.2008
Přečteno 295x
Tipy 15
Poslední tipující: batůžek na motorku, Tacca, Slečna s pokřiveným charakterem, Lenie, Simísek, Dreamer, Myrja, Actafool, orca, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chápu...

25.11.2008 20:59:00 | Slečna s pokřiveným charakterem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí