Odpusť mi...

Odpusť mi...

Anotace: Chtít něco vrátit zpět patří k naším životům a co teprve, když jsme to neudělali se svobodnou vůlí se rozhodnout? Odpustil by nám to dotyčný či ne? Nevím...

Krev mi stéká po tváři
Znovu se mi nic nedaří
Stojím nad tělem tvým,
Co bylo chvíli tělem mým
Mé srdce krvácí s tebou
Slzy z očí ven se hrnou
Kéž by to vše byl jen zlý sen
Z hrdla mi vyšel bolestný sten
„Můj pane, jak já tě nenávidím!“
Z plna hrdla do vzduchu rdím
I přes nenávist má věrnost mou
Navždy díky němu procházím tmou
Bez světla či znaku života
V ní jen vládne prázdnota
S mou vinou se mísí
A víc a víc mě tíží
Tvou tvář na chvíli zahlédnu
Má duše i srdce padají ke dnu
Ty ji ode mne odvrátíš
Bolestí mě tím zahltíš
Konečně k zemi padnu
Naposledy jen hlesnu
Odpusť mi…
Autor Soren, 27.10.2008
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, F.i.L, d.i.z.z.y, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí