Mlžný opar

Mlžný opar

Anotace: ...pocity necity...

Jako mlžný opar
proplouvat krajinou
zahalit věci jasné
i sebe samu
a věci dříve krásné
by pod stříbřitým prachem
mého těla
zvadly a zšedly
jak kůže staré prosté ženy

Obklopit duši nevinnou
malého dítěte
nechat zmrznout růži
posypat sníh na cestách
černým štěrkem
zavřít oči a nevidět

Jen cítit
déšť padající na zem
co smyje smutek
z mých očích
vrátí mi smích
a pak mě nechá znovu
měnit se
v hustou šedou mlhu
bez naděje
padat dolu…
Autor Mannon, 05.01.2009
Přečteno 423x
Tipy 30
Poslední tipující: Sweet KiWi, csieksbo, Vlk v rouše, Doradan, bejbyyyy, Holis, Flamy, okapovaroura, Psavec, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedená, moc se mi líbí.

05.01.2009 22:23:00 | Psavec

Tohle moc pěkné, zvláště ta poslední sloka, lehce emoční, silná a pocitová...

05.01.2009 22:06:00 | NikitaNikaT.

za tohle dávám supertipa kam se na tebe hrabu :)

05.01.2009 20:09:00 | Nimo

krásná...tak nějak se v ní vidím,,

05.01.2009 19:32:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí