Výstřely do nebes

Výstřely do nebes

Anotace: ...

Výstřely do nebes
zdobnými bambitkami,
tikání orloje,
knihy na hranici...

Nakreslila jsem čáru
na bílý list.
Přidala krev
a trochu vína
a vývrtku odhozenou
pod kanape.

Výstřely do nebes,
jsou jenom slova,
vždycky se vrátí
nazpátek.

Nakreslila jsem
rovinu v sobě,
krajinu mého srdce
s výběžky trojcípými.
Jen jsem se dívala
a vdechovala pachy,
otevřela knihu na straně
dvě stě padesát tři
a přečetla čtvrté slovo:
Výstřely.

Výstřely do nebes
by měly být varováním,
ale nejsou...

Vystřílela jsem
všechny světlice
a čekám
na záchranu...
Autor voedor, 07.03.2009
Přečteno 250x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Tacca, Mbonita, Kyška, padající do neznáma, enigman, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Došly ve světlici náboje, ještě, že nějaká naděje tu je..snad..

07.03.2009 12:45:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí