2.

2.

Anotace: ...

Sbírka: Raz dva tři anonymy

Na rose před
jarolétem,
co přišlo dřív,
než jsem stihla se připravit,
kosi
pobíhají
dokola
koukolem...

V potoce, kde
žížaly mi uplavaly
příštěsvětem,
co přišel dřív,
než jsem ho stihla zmapovat,
karas
směje se
moc halasně
do básně...

A já píšu si řádky
a nemůžu se zbavit některých obrazů...

Ticho, jen to ticho,
a slzy na cizí tváři...

V pokoji, tam
na zdi visí
skoroveledílo,
co vzadu skrývá otlak mého prstu,
a pavouci
ho opředou
odzdola dopředu...

Ticho, jen to ticho,
a já už nedovedu plakat...

Nikdy, přísahám...

Jen ať se mi ti karasi nesmějí...
Autor voedor, 09.04.2009
Přečteno 401x
Tipy 12
Poslední tipující: Duhová, Holis, NikitaNikaT., WAYWARD, Mbonita, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Manik, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká pocitovka...

09.04.2009 10:40:00 | labuť

Máš pravdu...
Slovosled, do háje...
Upravuji, vylepšuji, děkuji...

09.04.2009 10:03:00 | voedor

Opět velmi zajímavá a opět se mi tam nehodí závěr :)

než jsem stihla se připravit - tenhle slovosled mě praštil přes jazyk.

09.04.2009 09:53:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí