Myslím...

Myslím...

Anotace: moje myšlenky...

Myslím na Tebe -
- bez nebe.

Na to, jak realita krutá je
k člověku, co strašně miluje.
K lidem,
co jsou často v ústraní.
Na ty,
co je navenek nic nezraní.

Myslím na samotáře,
kterým jsem.
Na milosrdné lháře
ve světě upřímném.
Na smutné tváře
plačíce do polštáře.

Na všechny,
co se cítí osaměle.
Co neumí dát najevo
své city směle.

Myslím na beznaděj,
do které se mnozí propadají.
Na lidská srdce,
co pod tíhou smutku umírají.

Na promarněný roky.
Na tyhle trapný sloky.

Na všechno,
co se v minulosti stalo.
Na věci,
kvůli kterým všechno ztroskotalo.

Myslím na to,
jak je láska beznadějná.
Na chvíli,
která bude vždycky stejná.
Minulost je neomylná.

Na to,
jak život na hovno je,
když člověk marné bojuje.

Myslím na Tebe,
a zase bez nebe.
Autor bird225, 21.04.2009
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: FinePartita, Romana Šamanka Ladyloba, zlomený a nanicovatý -__-, saddova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Myslím na to,
jak je láska beznadějná.
Na chvíli,
která bude vždycky stejná.
Minulost je neomylná."
doufam, ze tohlec se mi ti povede vyvratit^^

04.01.2011 19:38:00 | eee4ever

pro mně je to supertip
žel, umím se s tím stotožnit

23.04.2009 13:44:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Sem tam bych mela pripominky, sem tam se mi to libilo, ale celkove si myslim, ze tip je zaslouzeny :)

21.04.2009 14:51:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí