Nakonec je člověk vždycky sám

Nakonec je člověk vždycky sám

Anotace: po dlouhé době, zase jedna...

Roztrhl se den.
Prach z orbity
rozdmýchal
nekončící štafetu
o poslední místo
maratonu života.

Nekňourej, mrzoute!
Smíchem sol
svou cestu
protkanou trny.
Sůl je víc…

Poslouchej,
vítr ve vlasech
šeptá zprávu
o nekonečném štěstí
v láhvi od ginu.
Tak do dna!

Zítra
třeba prasknou
šlachy v těle.
Je to fuk!
Dnes je dnes.

Není,
kdo by pofoukal
odřenou duši,
zmačkané srdce.
Za všechno
jen sami si můžeme.

Každý už odešel
a tvůj vnitřní hlas
řekl dost
a ochraptil.
Opuštěni v tichu.

Vždyť nakonec
je člověk vždycky sám…
Autor Erion Fate, 18.05.2009
Přečteno 460x
Tipy 7
Poslední tipující: Nút, Actafool, Bíša, Zpátky, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedním dechem a pak znova a ještě jednou....myslím že bychom se měli obklopit lidmi a dávat co nejvíc lásky čív víc dáme tím víc nám zůstane...

13.07.2009 22:02:00 | Nút

je to holt úděl člověka..ale ne vždy je to zlé..

20.05.2009 22:40:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí