Láska k trní

Láska k trní

Anotace: ...

V tepnách smáčela sis kadeře
až jitřence se tajil dech,
rosu sbírala jsi do paží
ve vánku chladného rána...
Nahou dlaní
vydal jsem se trnitému náručí vstříc...
Strestala jsi můj chtíč...
Rád vykoupil jsem touhu bolestí...
Než stihl jsem Ti vyznat lásku
uvadla jsi...
Už nejsem bůh...
Nezlob se...
Autor Sarcas, 21.08.2009
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Markéta G., ziriant, Ja-Mijina, Wasabi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(po)city bez bolesti jako by nebyly plnohodnotné...

22.08.2009 07:32:00 | ziriant

táhle se mi líbila moc

21.08.2009 19:13:00 | L. Šebestián Borský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí