VII. (sbírka Temnoty)

VII. (sbírka Temnoty)

Anotace: pokračování mé sbírky z roku 1995/96

Sbírka: Temnoty

Tichá melodie zní pokojem
když s bolestí vnímám tvá ústa

Tichá melodie zní pokojem
když odcházíš ty - jediná ze sta

Melodie ticha zní pokojem
a já stojím před pravdou nahý

Melodie ticha zní pokojem
odešlě navždy, bílé stěny praví.
Autor araver, 06.09.2009
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda bývá někdy moc krutá..a hodně bolí..

04.04.2010 19:59:00 | tedhned

pravda bývá někdy moc krutá..a hodně bolí..

04.04.2010 19:59:00 | tedhned

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí