VIII. (sbírka Temnoty)

VIII. (sbírka Temnoty)

Anotace: již osmá část sbírky

Sbírka: Temnoty

Jak často stojím nad propastí žití
a ptám se co mám uvrhnout do ní
zda víru v sebe, v lidstvo, v ideál ?
Či vlastní život, který se do ní řítí ?
Však hlas nitra z hlubin bázně zvoní
Svou hoď tam zbabělost a kráčej dál !
Autor araver, 06.09.2009
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lorraine, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí