Která?

Která?

Anotace: ...

Kterým
slovům hraju do rytmu,
když v dáli hromy
naslibují déšť?

Kterým
chvílím vařím krupičku,
když se mi večer
nechce spát?

A tiché blues rozbíjí okna...
Kdopak to ví,
že zítra
ráno,
kočky budou
zívat a mlčet?
A já si svůj sen nezapamatuju...

Kterým
básním lezu do skříně,
když skládám slova
v dvojice jak pexeso?

Které
chvíle vážu pentlemi,
když je štěstí
jen vybledlý úsměv?

A tiché blues párá obrazy...
Kdopak to ví,
že dneska
večer
měsíc zírá
na obrazy?
A já si své sny nepamatuju...
Autor voedor, 11.09.2009
Přečteno 273x
Tipy 17
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Zpátky, Bíša, Psavec, Elisha, Tacca, hašlerka, Mbonita, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí

30.10.2009 10:40:00 | Romana Šamanka Ladyloba

tamty ano...

14.09.2009 01:04:00 | enigman

Mě to zní velmi poeticky a cítím velkou hloubku a myšlenku.

11.09.2009 21:50:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí