SNY

SNY

Anotace: Být dobrým se učíš,potforou se rodíš... ze sbírky "Vlci v hlavě"

Sbírka: VLCI V HLAVĚ

SNY

Včera se mi,dávná,zdálo o Tobě,
znáš to dítě,co hlavou kolíbalo
pokaždé když usínalo,
až po chvíli,až po době,
Tys rázovala po pokoji
jak meluzína po střechách,
jak černá kočka do všech vrátek,
jako smrtka na Orloji
pak zatahalas za špagátek...
Né,už nemám strach,
z těch jizev,co se nezahojí,
z věcí,co jsou ve Tvé moci,
ze snů,co se zdají v noci
o dětech,jak hlavou kolíbají
a o Tobě,jak tancuješ mi na hrobě,
né....už nemám strach..
jen divnej pocit!!
Autor Houda, 07.03.2010
Přečteno 311x
Tipy 18
Poslední tipující: Fanosh, jitka.svobodova, sophia92, Zefi, Romana Šamanka Ladyloba, divoska_jaja, Divoženka1, Psavec, pamp_elka, Lea Aura, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí