Pán Harémů

Pán Harémů

Anotace: pro něj...

Pán znamý jest lží protkaný
v autě ženy přepadává
ruce zavazuje
bičíkem láskou hladí
proč marně věří
že láska není její nepřítel


Utkala chmurné sukno
do nejž zahalila naději
neviditelná pouta si nasadila
pro Pána harémů
tehdy když vítr lehce vál


Usnula ona babího léta
nebot jí Pán nesvazoval :-)
ukolébána zpěvem listovím
opětovně spadla do žaláře lhostejnosti
tehdy když vítr lehce vál
city neopětoval
Autor včela, 12.03.2010
Přečteno 324x
Tipy 13
Poslední tipující: Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik, Pevya, labuť, Psavec, carodejka, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

ten už se probudit nechce neb je docela ztracen sám v sobě

05.05.2010 19:11:00 | Lilien

Moc smutné verše, přeju, ať se brzy probudí a city opětuje!

22.04.2010 16:58:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí