Jen vzpomínka

Jen vzpomínka

Anotace: nějak nevím, jak tuhle pojmenovat..

Na co je čas, všechny ty roky,
kdy snažím se na tebe zapomenout,
všechny nadarmo ušlý kroky,
stávat se nádobou prázdnou.

Pak mluvíš tu den se mnou,
a slzy dojetí se mi do očí ženou.

Asi to chápu, aspoň se snažím,
proč najednou čas tak letí,
život je nefér, já mu nerozumím,
jen cítím určitý štěstí.

Tvůj otisk v mým srdci,
chvíli zas hřeje,
jenže to nejde, nechci!
A přeci se to děje...

Nemůžu usnout,
a špatně se mi vstává,
ve snu jsi se mnou,
pro mě stále ta pravá.

Připadám si hloupě a neschopně,
když k tobě ještě tolik cítím,
i kvůli tvý ztrátě jsem tak na dně,
a stejně v duchu tvoje tváře hladím.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 21.03.2010
Přečteno 341x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sypinka, padající do neznáma, Psavec, dream in emptiness, Larey, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Dev_LATea_princess, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

='(

21.03.2010 17:08:00 | dream in emptiness

:(

21.03.2010 14:36:00 | Larey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí