Šepot jejích vlasů

Šepot jejích vlasů

Anotace: Je to v podstatě volné pokračování předchozí "básně".

Ty zlaté vlasy..

Šeptají o provlátých nocích kolem tvých polibků.
Šeptají o jejích snech, ve kterých se skutečnost prolíná s tvýma potemnělýma očima.

Šeptají tichounce stále dokola.

Šeptají jak bývala šťastná v tvém hřejivém hnízdě, kde strachu nebylo.
Šeptají o milionu a jedné noci v okvětních lístcích tvého zahořklého srdce.

A stále jen šeptají.

Šeptají ti vzpomínky tiše pod pláčem ztěžklá víčka.
Šeptají a ty slepě nasloucháš, protože víš,
že nemá smysl od nich utíkat.
Šeptají a ty slepě nasloucháš,protože víš,
že by se ti jejich šepot stále ozvěnou vracel.

A tak tiše nasloucháš jejich neutuchajícímu šepotu.

A až její zlaté vlasy utichnou,
budeš i ty vědět, že je po všem.
Že je čas všechny prošeptané vzpomínky společně s jejími zlatými prameny uložit do šperkovnice věčnosti.
Autor Ufonečka, 22.02.2011
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi zpracování závěru :)

23.02.2011 16:13:00 | Live to fight

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí