Hvězdičko

Hvězdičko

Anotace: Každému jedna svítí, ale co když dohasíná?

Hvězdičko,co svítíš na nebi.
Řekni mi, co stojí před námi.
Hvězdičko ukaž mi, kam mám jít.
Řekni mi,pro co mám žít.
Hvězdičko, dál mi sviť.
........................
Hvězdičko!Nezhasínej!Sviť!

........Hvězdičko........
proč nemůžeš dál svítit?
Autor Art.Ep, 26.11.2006
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí