Čas je papírový drak

Čas je papírový drak

Anotace: pro ty kteří snámi už nejsou

Čas je jen papírový drak
skrz optiku dnů nechytíš ten vlak
vrak jen vidíš jak se potápí

posíláš psaníčka k nebi stoupají
je právě neděle a hlínou těžkne
tvůj každý krok a potají
doufáš že cesta změkkne

v psaníčku pár slov zabalil si
vzkaz tomu kdo nemá adresu
topoly zídka pole za ní
a vzkaz se nese k nebesům
fáborky větrem tiše vlají

housle a plačící listy stromů
provází odešlé z domova "domů"
a hlína červená masitá vzlyká
netknuta naší minutou ticha

čas je jen drak vetchý z papíru slepený
vrak vlaku do nikam s nepřesnou adresou
ptal jsem se poštáka vysoko nad zemí
kde jsou ti draci mý? Kde že jsou, kde že jsou?
Autor had, 06.05.2012
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí