křídla ti nenarostou, musíš si je zasloužit

křídla ti nenarostou, musíš si je zasloužit

Anotace: nebo namalovat

 

 

 

 

v nejvyšším bodě

kde už je dalším krokem pád

o touhu létat nouze není

 

jenže ..

pohlazení

 pískovcové tváře

když míjím pero kronikáře

prosím

o shovívavou větu

,,ještě než létal“

sloužil světu         naslouchal prosbám

pravdu maloval           a zpíval písně do hořících ohňů

když duše čisté vzal si k sobě

spravedlivý muž

 

zanikla rána v dusotu koní     dopadl

k nohám bílých stád

poslední pohled  kvetoucí..

do hřívy vpletený

 

zavřené oči

 

 

 

 

 

 

 

Autor přechodná záležitost, 22.04.2013
Přečteno 374x
Tipy 11
Poslední tipující: Joe Vai, Elisa K., Robin Marnolli, Amonasr, Anjesis, Radhuza, Miriska, Bakchus
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná věc... a dobrý název...

23.04.2013 19:15:42 | Robin Marnolli

Díky..mám tu jednoho co čte jen názvy

23.04.2013 19:47:04 | přechodná záležitost

no... tak to někdy přichází o hodně... :-)

23.04.2013 20:48:12 | Robin Marnolli

On je tu nejlepší, tak třeba je spokojenej.

24.04.2013 22:38:24 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí