Tak veľmi si prajem

Tak veľmi si prajem

Anotace: ...

tak veľmi si prajem
aby si sa vrátil
aby som ťa našla stáť pri fontáne
čakáš ma
a usmievaš sa

 

tak veľmi si prajem
aby si mi povedal
že si potreboval na chvíľu odísť
vysrať sa na tento svet
tupých ľudí
ale už si späť
a neodídeš

 

tak veľmi si prajem
aby si ma chytil za ruku
s pokojom v očiach povedal
že to bude už len dobré
a že peklo pominie
naše kvety rozkvitnú
a smútok vôbec neexistuje

 

tak veľmi si prajem
aby sme spolu zaspávali
ako macovia
a zobúdzali sa s úsmevom
ako doteraz

 

tak veľmi si prajem
aby som nemusela stáť pri tvojom hrobe
...

Autor maliska, 25.04.2013
Přečteno 396x
Tipy 11
Poslední tipující: Sýkorka07, Martinecka23, Ria, nebech, V.N.Losinský, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí