stává se někdy, že zlo je příliš mocné

stává se někdy, že zlo je příliš mocné

Anotace: a pramen světla za horou





     byla jsi nevinná dívka

     jen špatné místo

     soumrak smutku

     a tiché zvuky za tebou

 

     pár kroků

     domů

     přes park    loukou

     a pocit v zádech  

     že už jdou

 

     zlé kroky

     myšlenky

     a neholená tvář

 

     chtěla jsi zrychlit    uletět

     složil tě přímo       na oltář

 

                        tak jako jiné

 

     po kterých jen slzy

     zůstaly vedle vzpomínek

 

     postel po noci rozestlaná

     polštář

     a na něm pramínek

     tvých vlasů

 

 

     snad je to  štěstí  osud  dar

     zůstaneš s námi

     v srdci bolest

 

     nejde to smazat

     deštěm smýt

     musíš to přijmout  

     snaž se povznést

 

     najdi tam uvnitř naději

 

Autor přechodná záležitost, 15.05.2013
Přečteno 356x
Tipy 13
Poslední tipující: Jiparo, Robin Marnolli, Miriska, Amonasr, Joe Vai, Elisa K., Sýkorka07
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně smutná věc, za tyhle činy bych dával doživotní práce v dolech.

16.05.2013 15:39:40 | Robin Marnolli

U nás se bojím že by to.smázla amnestie :-#

16.05.2013 18:45:48 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí