Vítr a odcházení part 2

Vítr a odcházení part 2

Anotace: Věnováno D.

A třebaže z mých veršů z mrazí...
Je jisto, že z těl - chabých schránek
nezbude víc, než hrstka sazí,
co roznosí skotačivý vánek...

Útěchou budiž kadidlo vonné,
provoní chrám i svatostánek,
zas budu v róbě oděn skromné,
cestu osvítí mi svatojánek...
Autor kudlankaW, 14.07.2013
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: MARKO, Avola, Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí