Narozeninová

Narozeninová

Anotace: jedna k mým narozeninám, hurá hurá... :/

Takový to, když přemejšíš
o hodně věcech naráz,
čekáš hodně, ale ne ten náraz,
když sedíš a koumeš...

A zatímco se houpeš myšlenky utíkají,
lítají si jak bludičky v studené sluji.
a jedna po druhé zhasínají až na dvacet pět,
tolik ti vlastně bude, už tolik let.

Tak si uplácej dort,
napíchej si do něj svíčky,
a potom si pořej všechno nejlepší,
vždyť čtvrt století krášlíš svět,
tak proč Tě to netěší?

Možná, že čekáš,
doufáš a sníš,
že nebudeš slavit sám
ale opak je pravdou seš to jediný co mám.

A tak zatni zuby,
čekej další ránu,
protože tyhle nebyly poslední,
a doufej že bude líp,
než se setmí,
nebo až se rozední?
Autor Redingar, 19.07.2013
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

také to skutočne niekedy je..a dobre tomu rozumiem

19.07.2013 19:23:28 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí