Kdo byl v tom pokoji

Kdo byl v tom pokoji

Anotace: .

Smrt je prý jen jedna
a v životě
se jí skutečně dočkáš

přijde
.
.
.
nepočká
.
.
.
až otevřeš
vklouzne ti do těla
místo duše

a tebe čeká
nebe

Jsi postavou
u závěsu
mnou projde mráz
z toho
že vím
že ses
přišla rozloučit
Autor Aaliyan, 19.11.2013
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, enigman, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí