23 let

23 let

Anotace: ...

Viděla jsem to ze svého pokoje
jako
malá
větší
největší
a hrála si
s panenkou
s barvičkama
s učením

Byly to rány z obou stran
dvacet tři let
a pak mu to řekla
že už spolu nepotáhnou dál
za to,
že pil
a ona byla hysterka
dvacet tři let
nuda s ní a
zákazy - věčný vztek
na tebe, mami
na tebe, tati

Bil ji a ona pak
slovy bila jeho
za dluhy, za jiné mámy

Mlčel.
Nachytal si pár ryb z Dřevnice
pro radost
ten den
bylo moc hezky.
Autor Aaliyan, 08.03.2014
Přečteno 328x
Tipy 13
Poslední tipující: kamínek, RyxiraAmyGinger, básněnka, aravara, terezkys, Amonasr, poeta, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám tvý básně ráda, i když jsou smutný jako tahle...

09.03.2014 08:31:24 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí