drobečky

drobečky

Anotace: .

bylo mi pět a půl
když zůstal sám

vybavuje se mi
to příšerně sladký kakao
sepraná flanelka
promáčklý kolena na teplákách
a drobečky kolem gauče

lepily se na dlaně
když jsem si hrála

sedával u stolu
tam kde roky sedávala ona
s hlavou v dlaních


tolik se snažil



.... takhle bych ti jednou chtěla chybět ...
Autor ještěrečka, 25.03.2014
Přečteno 368x
Tipy 12
Poslední tipující: Záklopka, Robin Marnolli, jitoush, básněnka, Amonasr, Truckle, terezkys, Rusty, maliska, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-(

09.04.2014 19:40:12 | Záklopka

Vybavuje se mi ledaco, třeba poplašený dětský oči...

25.03.2014 15:30:02 | básněnka

...hmmm, je to o pocitech, které ti zůstanou v mysli...
Velmi krásně napsáno...

25.03.2014 13:16:23 | Truckle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí