Výmaz

Výmaz

Anotace: 11. 4. 2014

Nikto si nevšimol atentát na Slnko
neviem komu veriť, a je po paráde
ktosi mu zostrelil z hlavy terč - jablko
padlo mi do dlaní, karát po karáte

ručným spektrometrom stanovená rýdzosť
v okamihu spravila zo mňa boháča
v Slnečnej sústave nad všetkými bytosť
pracháčmi, nedobytnú priečku top hráča

nezaradeného do žiadnych štruktúr, kráľ
so zlatým jablkom, žezlom a korunou
na hlave, premiéru na viac som neuhral..
ktorá z vás všimla si modrú krv, s pokrvnou

líniou od počiatkov vesmíru, iba ak
čelom vzad, s Eviným jablkom mám tú česť
zdieľať to poznanie, aký som sympaťák
bol by hriech so mnou sa bozkávať ostošesť?
Autor Petbab, 22.04.2014
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: básněnka, Jort, Květka Š., Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jablko nakousnuté z obou stran najednou

23.04.2014 21:01:19 | Petbab

otočil se a kousl do něj...Adam
prý padááám a v modrý krvi se koupu jako Eva
udělal čelem vzad
měl mne rád

prý od počátku vesmíru

23.04.2014 19:44:18 | básněnka

odtajněné archivy výmluvně mlčí dál

24.04.2014 07:28:28 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí