Joint

Joint

Anotace: venture

Čo ma je po Tebe
čo je Ťa po mne
ak si sama sebe
čo najviac, skromne

zahučím do hviezd, nech
viac ma tu nie je
každý nemá pre smiech
dôvod, zohreje

pár tisíc stupňov ma
pri lete od vás
každý sa za to má
za čo chce, odkaz

nezanechám žiadny
ani za rohom
dvojdimenzionálny
nápis, buď zbohom

na múre, chodníku
ak, tak na nebi
máme po podniku
joint venture, bejby

preverenej značky
pôvod vyrieši
nárok na kopačky
ufonec smiešny
Autor Petbab, 28.04.2014
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: básněnka, Aiury, Amonasr, Sýkorka07, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už ten začátek..no je smutná

28.04.2014 20:26:54 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí