........

........

....

 

tiché nářky

ve svitu pouličních lamp

 

v ledové pavučině

zamotané

všední dny

 

sevřená duše

mezi stěnami

rozplývá se

v kapkách

ranní rosy

 

svítá se do šera

 

v mlze se ztrácím

když

za sebe se ohlédnu

když

......se vracím

 

a není kam

 

když

na všechno

- zdá se

je člověk dočista sám

 

pomrzlé listy

k zemi se snáší

ztěžka

za sebou

svůj kříž

si vláčí

 

jen chladný vítr

objímá

v okamžiku

odloučení

 

a lampy

náhle

zhasínají

 

 

nad ránem

či

nocí

 

 

bez povšimnutí

bez pomoci

 

....

 

 

 

 

 

 

Autor padající do neznáma, 30.10.2014
Přečteno 376x
Tipy 21
Poslední tipující: Danger, Petbab, Frr, Akrij8, Pamína, jitoush, enigman, Amonasr, Jort, maliska, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad brzy se zajiskří a začne hořet ...

31.12.2014 19:36:56 | Danger

...snad už tento přímý přenos skončil a stalo se něco milého, něco o obejmutí... Děkuji za přečtení, zasáhla jsi.

31.10.2014 17:29:08 | Pamína

.....smutná,ale mně se líbí.....ta atmosféra je smutná,ale ne zdrcující...
Ji.

31.10.2014 15:45:41 | jitoush

a co na to všechno?...toho se nikdo nezeptá jestli je na člověka samo?

30.10.2014 23:24:05 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí