Pořezaný útěky zmatených žil

Pořezaný útěky zmatených žil

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=8LeQN249Jqw

 

Chodník je mokrý 

a studí 
v oknech se nesvítí 
a po páteři se začala procházet samota 
 
občas je vídám 
jako stíny 
a nebo jako šepot 
uvízlý 
nenávratně zaklíněný 
v uších 
 
občas 
je vídám 
přijdou nepozvaný 
pořezaný od skla 
protože realita je prý začala bolet
 
víš 
zašeptala to potichu 
tak strašně potichu 
svojí minulosti neutečeš
vždycky tu bude s tebou
a usmála se
 
seděla na schodech 
zachumlaná do cizího saka
s popraskanými rty 
a slovy Zachraň mě 
vytetovanými na zátylku 
a usmála se 
 
 
 
 
              tentokrát
 
                        naposled. 
Autor Elisa K., 09.05.2015
Přečteno 358x
Tipy 11
Poslední tipující: básněnka, adaj, Robin Marnolli, Nikita44, Amonasr, Frr, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žíly jsou někdy jako vlak, strašně hlučný

16.05.2015 21:48:37 | básněnka

Občas ...

17.05.2015 20:40:59 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí