Páteř

Páteř

Anotace: ...

 

A potom se vrať

do čtyř bílejch stěn

do pavučin v rohu

a nabídni tichu

svoji prázdnou náruč

 

sedni si do rozestlanejch peřin

a čti budoucnost z omítky

hlavně nezapomeň dělat že se nic neděje

aby to nevypadalo

že jsme na kolenou

že máme zlomenej třetí obratel našeho svědomí

a nevíme kudy kam

když oknem táhne horko

jaro

a ledový záchvaty smutku. 

Autor Elisa K., 04.06.2015
Přečteno 324x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Laven De Brig, Frr, jitoush, Jort, Amonasr, bogen, Nikita44, AndreaM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....v tom tichu ta tíž zurčí
jak nepokojná voda
přes ostré kamení
hrany spějou s vodou
k zaoblení
pomalu,nekonečně pomalu
ale jistě......................Ji.

06.06.2015 22:47:57 | jitoush

...jistě.

06.06.2015 22:52:12 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí