Černo

Černo

Anotace: bílá

Co Ty víš, kdy začínám se bát
ne tak lidsky, jako? nevím sám
nenechám se vlnou kolébat
nálad Tvých, klidem ať překysám

v podomácku ztlouklých přesně
vesmírů, v žádném z nich není tma
bílé jsou všechny, chápeš? děsně
proč váš zrak v poledne nevnímá

půlnoc? v noci pak obráceně
kdo jsem já? kdo Ty? kdo jsou všichni?
mé oči jsou prý pozlacené
Tvé taky? ukaž mi je, dýchni

páru, je bílá, má je černá
vyznáš se v tom? mlč, nepospíchej
jsi-li 3D, ne vícrozměrná
v černé kávě cukr nerozmíchej
Autor Petbab, 17.11.2015
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Frr, Nikita44, Amonasr, Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí