Listy

Listy

Anotace: ...

 

Zasaď strom   

...

počkaj na vtáky kým začnú rásť

možno raz príde ten deň

keď budú veľké

na svete neostane miesto pre malých ľudí

v tom čase bude Grossman čítať svoju báseň

o dvoch životoch ohnutých do oblúka

-možno sme zostarli vo  svete kde zastal čas

a medzitým

lietaš v oblakoch

 a vtáky sú dosť  veľké  

na šťastné balady

 

je to  agónia  tých listov

ktoré nikdy nevyrástli

a pod kožou kôra

spieva vo vetre


Trala          

              La

         Trala

  La

 

 

Autor SkvarBB, 26.01.2017
Přečteno 323x
Tipy 8
Poslední tipující: JenTakNěkdo, Fany, Iva Husárková, Cappp, maliska, takova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je tak něžně smutné (:

01.02.2017 17:51:14 | Neobratná

Líbí :-)!

27.01.2017 06:58:38 | Fany

velmi se mi tolíbí,jen trochu naděje tm chybí

26.01.2017 19:03:56 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí