Dotyk

Dotyk

Anotace: slzou

Tiel tých mŕtvych vtákov
dotknem sa len slzou
trasúcou sa sánkou
neskrývam plač, husou

kožou naskočenou
strachu sa nebránim
za postavou čiernou
sliediť sa nestránim

v pätách som tej s kosou
ako nikto nikdy
úspech horenosov
predčil som, morbídny

v jej tieni sa skrývam
nikým nepoznaný
podobný marivám
k hymenu tej panny

pustím top-ten zvedov
- žiaden sa nevráti
s tvárou na smrť bledou
v dave sa nestratí

kto si myslíš, že si?
kŕdeľ vtákov padne
dnes, či zajtra kdesi
deň je v nedohľadne

noc - ako pre koho
zlátiť iniciály
málo je i mnoho..
tých tiel sa jej máli?
Autor Petbab, 14.02.2017
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, ZILA78, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí