Jaro v letech

Jaro v letech

Anotace: Vliv času.

Jaro hřeje do tváře,kde života píseň zní
Roztáhlé paže, rozběhnutí v před
Nekonečné lásky a krásy všech dní
Volnost mládí, zapříčiní vzlet

Z pohledu jejich, pouze malý krok
Kde neuběhl víc, než jediný den
Z pohledu jiných, však velký skok
Kde mění se životy v nekonečný sen

Jaro hřeje do tváře,uběhl víc než rok
Soupeř byl obdařen velkou mocí
S časem těžko udrželi krok
Z malých, pak stávali se velcí

Z pohledu jejich, pouze malý krok
Kde neuběhl víc, než jediný den
Z pohledu jiných, však velký skok
Kde mění se životy v nekonečný sen

Jaro hřeje do tváře,kde zdobí svíce kraj
S lístky zvadlých květin,vítr hraje si
Jedni prošli peklem,jiné čeká ráj
Nechtěný přepis, jejich adresy

Z pohledu jejich, pouze malý krok
Kde neuběhl víc, než jediný den
Z pohledu jiných, však velký skok
Kde změnily se životy v nekonečný sen

Pak zůstaly pouze, desky plné jmen ...
Autor Henry Canas, 03.10.2020
Přečteno 215x
Tipy 9
Poslední tipující: Pittoresque, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Donne, mkinka, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí!!!ST!

19.10.2020 19:03:04 | Pittoresque

Děkuji za ST a jsem rád, že se líbila.

04.11.2021 11:32:38 | Henry Canas

Líbí se mi.

03.10.2020 16:56:36 | mkinka

To jsem rád. Děkuji.

03.10.2020 18:04:57 | Henry Canas

Není zač.

15.05.2021 10:09:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí