Nepoučitelní

Nepoučitelní

 

 

Mazlavá mračna
Jsou kopců lačná
Vyplivují kosti léta

 

Zas Bílé hory
Fakt jako sorry
To chcem ať nic nerozkvétá?

 

Sníh plný sazí
Únory mrazí
Místo krále radši cara

 

Bez naší snahy
Nepřijdou záhy
Nikdy žádná další jara

 

Srpnová níže
Vyžrala spíže
Umřem strachy místo hlady

 

Z lenosti z nudy
Věříme v bludy
Nedožijem listopady

 

 

Autor R.K., 17.01.2021
Přečteno 157x
Tipy 13
Poslední tipující: BArBArKO, Emily Říhová, Amonasr, jenommarie, šerý, Psavec, Alegra, Kubíno, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O tom to je, bohužel..

17.01.2021 09:41:38 | Knoflík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí