Aloisie Adámková.

Aloisie Adámková.

Anotace: Z šuplíku 2021.

Pamatuješ si na mě?
Milá holčičko.
Jsem Tvoje prababička.
Přišla jsem za Tebou.
Máš hodné srdíčko.
Víš, ty nevíš,
co je válka.
Měla jsem tam
nejednoho bratra.
Děs a hrůza.
To mi věř.
Tvůj praděda chtěl,
já mu zakázala vyprávět.
Tolik smrti a hrůzy.
Já říkala mu, že důležité, že je tady.
A měla v očích slzy.

Až budeš velká,
budeš vyprávět.
Jsi naše Adámkova.
Naše krev.
Teď zavři si očka
a tiše spi.
Tvůj praděda v nebi
také o krásném sní.
Dočkala jsem se Tě malá,
Bůh měl požehnání.
Už jsem tam nahoře
a vlastně nikdy jsem neodešla.

Pořád jsi moje
roztomilá slečna.
Utírám Tvé slzy.
Nejsi sama.
Holčičko, milovaná.
Láska i přes smrt zůstává.
Pořád jsme Ty a já.
Autor mkinka, 06.08.2021
Přečteno 154x
Tipy 14
Poslední tipující: Achilleus Naso, Dejvis, Psavec, Vivien, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sladká jako bonbóny:)

08.08.2021 11:33:27 | Dejvis

Děkuji moc za napsání. Moc a moc. Zdravím od kočiček.Jíťa

08.08.2021 12:18:39 | mkinka

To je boží ...

06.08.2021 19:05:42 | Vivien

Děkuji moc, zlatíčko.

06.08.2021 21:38:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí