Utonutí.

Utonutí.

Anotace: Z intimního šuplíku 2021.

Bylo mu jedenáct.
Nedokázal sbohem dát.
Hodný kluk
a chtěl se smát.
V mysli mé žije dětí strýc,
zemřel dřív,
než stačili se narodit.
Tragédie otřásla rodinou.
Školní výlet
skončil smutnou modlitbou.
Všude jeho fotky.
Každý ho chtěl zpátky.
Voda je zrádná
a nemá slitování.
Dává i brání.
Prosím, než do ní vstoupíte.
Na bezpečnost myslete
na ty, co milujete
a neriskujte.
Bylo mu jedenáct.
Zbytečná smrt,
nemusela se stát.
Tak píši jen vzkaz,

z nebe,
co chce varovat.
Ať zní
a tiší nářek.
Zas.
Autor mkinka, 15.08.2021
Přečteno 181x
Tipy 14
Poslední tipující: Amonasr, Achilleus Naso, Dejvis, Iva Husárková, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Pettie, paradoxy, kikin87, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí