Zachraňte Williho

Zachraňte Williho

Anotace: Malování slovy 2022

Je to už dávno.
Co mé srdce shlédlo.
Děj úžasný a cíl překrásný.
Z roku 1993, jak sem patří.
Trochu času
a svět utíká.

V nečasu ať jsou všichni bratři.
Okolí ať se spojí s krásnou idejí.
A nebesa mají naději.
Miluji završení i usmíření.

Ve světě ho moc není.
Pomalu ostnaté dráty.
A ostré hroty.
Cit až mezi ploty.

Kdy svět bude normální
a nebude vládnout
majetkové nadvládí?

Robot pomalu
hraje hru od stolu
s kulkou nábojů.
Kde je myšlenka?

Doba se bortí
a naděje malinká.
Zachraňme myšlenky lásky
a šťastné bárky.

Noe už šifruje.
Svět je tak vratký
a mnohdy není cesta zpátky.
Hledejme cestičky lásky.
Autor mkinka, 03.02.2022
Přečteno 134x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Kan, Iva Husárková, Psavec, Vědma, Sonador, Vydima27
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný*

03.02.2022 19:56:10 | Sonador

Moc děkuji.

03.02.2022 19:58:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí