Kaktus od Marušky

Kaktus od Marušky

Anotace: Malování smutku 2022 - volné pokračování básničky, co již je tady /Maruška a Sergej/

Drahá Maruško,
ty mé srdíčko.
Už je to dávno,
co přála jsi mi k svátku.
Ty pamatovala jsi na Jitku.

Nejen v den pátků.
Tolik let známe se
a rádi máme.

I na stejný den narozeniny máš
jako má máma.
A Čechy máš tuze ráda.

Kaktus od Tebe krásně kvete.
Rudý květ od poupěte.
Drahá i na dálku obejmu Tě.

Drahá prší a prší.
Ukrajina srdcem Tvým.
Máš tam dcery. Já vím.

Brečím s Tebou každou stranou.
Olomouc, teď Tvá domovina.
Sergej nepustí Tě. Miluje Tě.

Nechce ztratit svoji ženu.
Já vím, je těžké mít
dcery jen po telefonu,
když smutek chodí od domu k domu.

Čechy Tě neopustí.
Bude líp.
Tvé dcery přežijí.
A do tváře se vrátí smích.
Věříme spolu.
Tak má být.
Autor mkinka, 26.02.2022
Přečteno 125x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí