Prapor bolesti

Prapor bolesti

Anotace: Malování smutku 2022

Zasekl se čas.
Míří slza v nás.
Kulka bolesti.

Provaz a kat.
Slitování není.
Vidím drancování.

Píší slzy.
Prst duní.
Láteření.

Chtěla bych vědět,
co je to smích.
Ten pravý bez bolesti.
Slza stéká do propasti.

Včera telefon z Ukrajiny.
Nemluvíme, ale jsme.
Ještě zázrak snad přivoláme.

Drazí, snad se uvidíme.
Optimismus stěží neseme.

Proč všechno?
Nikdo nevíme.

Přežít se snažíme.
A po svobodě stýskáme.
Do poslední krve se nedáme.
Čechy rádi máme.
A praporem víry máváme.
I slova sbíráme.
S láskou k živému voláme.
Ještě věříme.
Autor mkinka, 06.03.2022
Přečteno 169x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí