A když mrzne...

A když mrzne...

Anotace: ......

A když mrzne
hlína křupe pod nohama
nechci šlapat, abych tě nevzbudil...
A všechno se zhasne
nebe nám svítí, oblohama
co dělat, abych tomu zabránil?

Vše jednou končí,
a já to tam necítím,
protože jdu jiným směrem
a slzy v tvých očích
zastavit neumím
třeba si občas vzpomenem...
Autor Nazgulll, 11.04.2022
Přečteno 174x
Tipy 4
Poslední tipující: R.C.Šumbera, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí