Rychlý pád

Rychlý pád

Anotace: Starry night through Van Gogh's eyes-absinth, soda, skořicová palička

Má milá vílo ohnivá,
Ze začátku jsi mi dokázala,
Že láska i pěkně zpívá,
Že vím, proč jsem to s ní už nevzdala.

Naše plány však zlý čas vzal,
Starry night through Van Gogh's eyes na zem teče,
Naše básničky rozmačkal,
Pak vyhodil z okna bez další péče.

Absinth, víno, a odstíny šedi,
Výhled na kostely a hvězdy v noci,
Na křídlech Amora se krásně sedí,
Ale jeho nepád nemáme v moci.

Tak spadl velkou rychlostí,
I když to je trochu k zlosti,
Avšak tenkrát prý na místě byl
Rychlý pád, co nás dvě usmrtil.
Autor Amiradi, 25.04.2022
Přečteno 148x
Tipy 9
Poslední tipující: Discipulos, Emily Říhová, Roser, Fractura cordis aperta, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí