pohledem starosti

pohledem starosti

Anotace: mladost/starost blues

 

tatabojs


...


sedím a dívám se
na pouliční rej
tepající život za oknem

už pro mě není
a je k zlosti
že mi dávno není hej
je po mladosti
zbyl zas jen sen

o krásné minulosti
kdy nadějí plánů a sil
bylo ještě dosti
a žádný zasraný starosti

mladický vzdor
nahradil starosti vztek
to by jeden
když byl mladej
že se mu stane
neřek


...

 

 

Autor Marten, 08.10.2023
Přečteno 97x
Tipy 21
Poslední tipující: kudlankaW, Bufik, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, DH22, jort1, Marťas9, Fialový metal, IronDodo, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí