Dezertuje

Dezertuje

Anotace: Anebo už umírá...

Sbírka: Bohužel pravdivé

Ztrácí se v dáli
A dál odchází
Zítra se v tmách
Jinde probouzí

Nezná a neví
Kam odchází
Nezná a neví
Kam přichází

Má malá ztrápená
Sama a ztracená

Kde balanc má
Hranice
Za které padá?
Kde sakra má
Se stát
Pevná, nezdolná?

V poutech a lanech
Stěží dýchá
A supí křídla
Blíž a blíž slýchá
Dál z bitvy kráčí
Zpět zrak nestáčí

Má malá ztrápená
Sama a ztracená

Kde balanc má
Hranice
Za které padá?
Kde sakra má
Se stát
Pevná, nezdolná?

Kamkoliv půjde
Tam půjde sama
Ne ruku v ruce
Už nepozná...

Má malá ztrápená
Sama a ztracená...
Autor deusexmachina, 14.02.2021
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí