Negativy

Negativy

Anotace: To když se ještě fotila na film a používala vývojka a ustalovač.

rám obrazu mírně zašlý
stoleté tváře z vosku
stovky rozstříhaných mašlí
na kozlíka zavoláš vozku
klapky klavíru zmoklé prsty
se zablácenými pedály
na stolech sádrové bysty
s brusinkovými korály
dvě krabičky ze slonoviny
pozlátko plynové lampy
truhla plná něčí viny
honák z argentinské pampy
pot tváře v kapesníku
splíny teplých bažin
ďábel sedí na nočníku
vždyť po tom jenom bažím
Autor El Vuelta, 24.02.2013
Přečteno 1191x
Tipy 4
Poslední tipující: Lina, Amonasr, Miriska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není špatná, ale znám od tebe i lepší kusy...(co se mého vkusu týče)

24.02.2013 21:36:06 | Robin Marnolli

Chtělo by to na ní trochu zapracovat.

24.02.2013 21:37:50 | El Vuelta

to já neposoudím:-)

24.02.2013 21:59:40 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí