Rybička Zuzanka.

Rybička Zuzanka.

Anotace: Z šuplíku pro synovce 2021.

Milý Davídku.
Je Ti pět.
Krásný svět.
Jsi můj synovec.
Blansko, tvoje domovina.
Já teta natěšená.
Díváme se na rybičku.
Den v sluníčku.
Vše plyne v slovíčku.

Čekáme u zahradního jezírka,
až vynoří se Zuzanka.
Je to rybička.
Oranžová a miloučká.
Jmenuje se jako
Tvoje sestřička.
Čekáme spolku. Krásně je nám.
Pohoda se line. Já se usmívám.
Autor mkinka, 15.08.2021
Přečteno 547x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Dejvis, Iva Husárková, kikin87, Frr, Isla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí