Nemocné kamarádce

Nemocné kamarádce

Anotace: Já byla docela dobrý závislák. Dětská.

Na okvětní lístek růže,
píšu píšu básničku,
a píšu ji proto, že je 
smutno mému srdíčku.
Při svitu zelené svíčky,
odříkávám tichá slova,
abych tě tím uzdravila,
abys tady byla znova.
Je tu bez tebe tak smutno,
prázdná židle i mé oči,
ach jo, kde jsi, moje Eli,
a země se dál jen točí...

Autor genca, 11.12.2007
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je
to
ok

13.12.2007 13:53:00 | scorpide

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí